Wolters Kluwer aanbod voor de juridische professional - LegalWorld - Jura - Wolters Kluwer

Wolters Kluwer aanbod voor de juridische professional



Voor elk type jurist de ideale online productselectie:

_________________

Ontdek hier alle relevante nieuwigheden, promoties en e-oplossingen van Wolters Kluwer:

_________________

Juridische online producten op uw maat: 

 

  • Jura is de grootste juridische online databank van het land. Ze bevat meer dan 300.000 wetteksten, arresten, vonnissen en tijdschriftartikels in volledige tekst. Zo hebt u uw juridische bibliotheek altijd bij de hand.
Ontdek waarom meer dan 11.000 advocaten elke dag Jura gebruiken. 
  • Jura One is uw betaalbare toegang to de meest volledige juridische online databank van het land. Ze bevat meer dan 300.000 wetteksten, arresten, vonnissen en tijdschriftartikels in volledige tekst. Zo hebt u uw juridische bibliotheek altijd bij de hand. Bovendien betaalt u met de Jura One Credits enkel voor wat u echt gebruikt. Ontdek waarom meer dan 11.000 advocaten elke dag Jura gebruiken. 
  • Jura Modellen is een online collectie van ruim 4.000 modellen voor contracten, akten, proceduredocumenten en standaardbrieven. Meteen invulbaar en volledig aanpasbaar.
Ontdek hoe Jura Modellen het opstellen van juridische documenten vergemakkelijkt. 
  • Repair is een handige en snelle rekenmachine om complexe schade na een ongeval te begroten. U maakt er meteen ook uw afrekeningen en minnelijke voorstellen in op.
Ontdek wat Repair kan betekenen voor uw schadedossiers. 
  • Divide  is een veelzijdig en krachtig berekeningsinstrument voor de boedelverdeling bij een echtscheiding. Het houdt rekening met de geldende wetgeving, rechtspraak en rechtsleer.
 Ontdek wat Divide kan betekenen in uw kantoor. 
  • Kleos  is een online kantooradministratiesysteem waarmee u uw administratie en dossiers veel efficiënter beheerst. Uw kantoor runnen gaat voortaan eenvoudig en snel. Ontdek de kracht van Kleos voor uw kantoor. We stellen graag een gepersonaliseerd pakket samen met de juiste programma’s voor uw kantoor. Neem contact op met onze adviseurs. 

_________________

De Wolters Kluwer boekenreeksen: