Login Jura - LegalWorld - Jura - Kluwer

LoginJura – ontdek de nieuwe mogelijkheden

Er staat een vernieuwde Jura voor u klaar. Maak u geen zorgen: de inhoud is nog steeds dezelfde. En ook uw login en paswoord zijn niet gewijzigd. Wat verandert er dan wel? Met de nieuwe interface kan u de duizenden digitale informatiepagina’s sneller en gerichter doorzoeken. Ontdek dus nu hoe u in Jura sneller vindt waar u naar op zoek bent.
Ben je rechtenstudent? Log dan in via www.juracampus.be

Wat verandert er op 1 maart 2015?

1maart2015We verzamelden voor u de voornaamste wijzigingen en inwerkingtredingen die ingaan op 1 maart 2015, en legden alle relevante links naar Jura.

Logo

Volg LegalWorld op Facebook.

TwitterVolg LegalWorld op Twitter via @LegalWorld_nl (Meer info)

Wetboek van Economisch Recht - concordantietabel

Wetboek van Economisch RechtDe invoering van het Wetboek van Economisch Recht is ongetwijfeld een mijlpaal binnen het rechtsdomein van het economisch recht. Om oude rechtsleer en rechtspraak gemakkelijker te analyseren nieuwe bepalingen gemakkelijk terug te vinden, heeft Wolters Kluwer een concordantietabel opgesteld. Klik hier om deze concordantietabel van het Wetboek van Economisch Recht (WER) te raadplegen.

Juristen in beweging

Uitgesproken

Stakingsrecht

StakingMet het Crownarrest beperkt het Hof van Cassatie de toepassing van de procedure via eenzijdig verzoekschrift om een staking te breken.

Dit arrest verscheen op 25 februari 2015 in het Nieuw Juridisch Weekblad (NjW) (afl. 317) samen met een korte bespreking van Pieter Pecinovsky. Klik hier voor het kopje bij dit arrest van het Hof van Cassatie van 8 december 2014.

Neem ook eens een kijkje op de andere Kluwer-portals

 www.hrworld.be     www.taxworld.be  www.hseworld.be