Login Jura - LegalWorld - Jura - Kluwer

LoginJura – ontdek de nieuwe mogelijkheden

Er staat een vernieuwde Jura voor u klaar. Maak u geen zorgen: de inhoud is nog steeds dezelfde. En ook uw login en paswoord zijn niet gewijzigd. Wat verandert er dan wel? Met de nieuwe interface kan u de duizenden digitale informatiepagina’s sneller en gerichter doorzoeken. Ontdek dus nu hoe u in Jura sneller vindt waar u naar op zoek bent.
Ben je rechtenstudent? Log dan in via www.juracampus.be

Wat verandert er op 1 april?

1april2015Op 1 april treden een aantal nieuwe regels in werking en veranderen er ook een aantal andere zaken.

LegalWorld verzamelde voor u de voornaamste en plaatste waar mogelijk links naar Jura.

Is WER een revolutie van consumentengeschillen?

DAOROp 15 oktober 2014 heeft op de Universitaire Stichting een lunchcauserie plaatsgevonden, georganiseerd door het tijdschrift DAOR en Wolters Kluwer. Het onderwerp van deze lunchcauserie is: “De onderneming voor consument(en): collectieve rechtsvorderingen, vorderingen tot staking, bemiddeling. Is het Wetboek van Economisch Recht een revolutie van de consumentengeschillen?”. Klik hier voor een verslag van deze lunchcauserie.

Logo

Volg LegalWorld op Facebook.

TwitterVolg LegalWorld op Twitter via @LegalWorld_nl (Meer info)

Juristen in beweging

Uitgesproken

Recht op toegang tot rechter voor personen met een handicap

JustitiepaleisDe politierechter te Vilvoorde uit zijn ongenoegen over het gebrek aan onderhoud en moderne voorzieningen van het gerechtsgebouw waarin de rechtbank is ondergebracht. Aanleiding is de vaststelling dat de beklaagde, die een rolstoelgebruiker is, het gerechtsgebouw niet kan betreden.

Dit vonnis verscheen op 25 maart 2015 in het Nieuw Juridisch Weekblad (NjW) (afl. 319) samen met een korte bespreking van Claudia Van Severen. Klik hier voor het kopje bij dit vonnis van de politierechtbank te Vilvoorde van 6 januari 2015.

Neem ook eens een kijkje op de andere Kluwer-portals

 www.hrworld.be     www.taxworld.be  www.hseworld.be