Login Jura - LegalWorld - Jura - Kluwer

LoginJura Notariaat, de meest uitgebreide online juridische bibliotheek

Deze website, volledig op maat van de notaris, bevat wetgeving, rechtspraak, doctrine, Jura Books en TPR Online. Dankzij de baanbrekende zoekmethodiek afgestemd op juridische toepassingen is dit een onmisbare tool voor iedere notaris die zeker en efficiënt wil werken.

 

Familierechtbanken van start

FamilieHet is zover. Elke rechtbank van eerste aanleg heeft voortaan een eigen familie- en jeugdrechtbank, waar men terecht kan met familiale geschillen en jeugdzaken. Bemiddeling krijgt een centrale plaats in de familierechtbank.

Binnen elke rechtbank van eerste aanleg wordt er een familie- en jeugdrechtbank opgericht.

Logo

Volg LegalWorld op Facebook.

TwitterVolg LegalWorld op Twitter via @LegalWorld_nl (Meer info)

Inwerkingtreding nieuwe wetten 1 september

Jura3Bent u klaar voor het gerechtelijk jaar? Op 1 september 2014 treden er heel wat nieuwe wetten in werking. Wees helemaal voorbereid op het nieuwe gerechtelijk jaar en ontdek op Jura de gecoördineerde versie van deze wetten. De oude en nieuwe wettekst kunt u steeds eenvoudig naast elkaar plaatsen. De aangebrachte wijzigingen zijn dus meteen duidelijk. We zetten alvast enkele belangrijke wetteksten (over o.a. familie- en jeugdrechtbank, de Vlaamse Wooncode, het Welzijn van werknemers, …) op een rij.

Neem ook eens een kijkje op de andere Kluwer-portals

 www.hrworld.be     www.taxworld.be   www.pub.be www.hseworld.be