Login Jura - LegalWorld - Jura - Kluwer

LoginJura Notariaat, de meest uitgebreide online juridische bibliotheek

Deze website, volledig op maat van de notaris, bevat wetgeving, rechtspraak, doctrine, Jura Books en TPR Online. Dankzij de baanbrekende zoekmethodiek afgestemd op juridische toepassingen is dit een onmisbare tool voor iedere notaris die zeker en efficiënt wil werken.

 

Eindelijk terugbetaling van kosten verbonden aan werkstraf

WerkstrafGemeenten, provincies, gemeenschappen, gewesten, openbare diensten van de Staat, vzw’s en stichtingen met sociaal, wetenschappelijk of cultureel oogmerk waarbinnen een werkstraf en dienstverlening wordt uitgevoerd, kunnen de kosten die daaraan verbonden zijn sinds 1 januari 2007 terugbetaald krijgen door de FOD Justitie. Het KB van 23 maart 2007 kan voortaan eindelijk uitgevoerd worden, nu het MB met de nodige terugbetalingscriteria er is. Niets te vroeg want heel wat prestatieplaatsen dreigden ermee hun samenwerking met Justitie stop te zetten.

Logo

Volg LegalWorld op Facebook.

TwitterVolg LegalWorld op Twitter via @LegalWorld_nl (Meer info)

Vereffeningsprocedure

BERCKMANS CedricCedric Berckmans werkte aan zeer uitgebreid naslagwerk over de vereffeningsprocedure. Het is een praktisch handboek voor wie slechts sporadisch met de vereffening van vennootschappen in aanraking komt, maar biedt ook een antwoord op de complexe vragen waarmee de gespecialiseerde rechtspracticus kan worstelen. Het is gestructureerd opgebouwd en rijk gedocumenteerd. Het bevat ook een verzameling modellen.

Klik hier om het boek 'De vereffeningsprocedure' van Cedrik Berckmans te bestellen.

Neem ook eens een kijkje op de andere Kluwer-portals

 www.hrworld.be     www.taxworld.be   www.pub.be www.hseworld.be