LoginJura Notariaat, de meest uitgebreide online juridische bibliotheek

Deze website, volledig op maat van de notaris, bevat wetgeving, rechtspraak, doctrine, Jura Books en TPR Online. Dankzij de baanbrekende zoekmethodiek afgestemd op juridische toepassingen is dit een onmisbare tool voor iedere notaris die zeker en efficiënt wil werken.

 

‘Advocaten moeten hun cliënten verleiden met content’

Sirius LegalWat is nog de meerwaarde van een advocaat? De economisch moeilijke tijden, de digitale revolutie, de toegenomen concurrentie van cijferberoepen en gespecialiseerde juristen, zetten het oude businessmodel van de advocatuur onder druk. De Juristenkrant sprak met een aantal advocaten die nadenken over nieuwe wegen voor een oud beroep. Vandaag: Sirius Legal.

Dit interview verscheen in De Juristenkrant nr. 287 van 9 april 2014.

Photo credit: Wouter Van Vaerenbergh

Logo

Volg LegalWorld op Facebook.

TwitterVolg LegalWorld op Twitter via @LegalWorld_nl (Meer info)

Transfer pricing – service level agreement

De Wilde HermanIn Bijvoorbeeld – Modellen voor het Bedrijfsleven verscheen een bijdrage van de hand van Herman De Wilde over de transfer pricing in het kader van een service level agreement. Hij geeft een kort overzicht weer van de transfer-pricingregels en de wijze waarop een marktconforme vergoeding voor diensten die door of aan verbonden ondernemingen geleverd worden, bepaald wordt. Klik hier voor een samenvatting van deze bijdrage van Herman De Wilde. 

Neem ook eens een kijkje op de andere Kluwer-portals

 www.hrworld.be     www.taxworld.be   www.pub.be www.hseworld.be