Login Jura - LegalWorld - Jura - Kluwer

LoginJura Notariaat – ontdek de nieuwe mogelijkheden

Er staat een vernieuwde Jura Notariaat voor u klaar. Maak u geen zorgen: de inhoud is nog steeds dezelfde. En ook uw login en paswoord zijn niet gewijzigd. Wat verandert er dan wel? Met de nieuwe interface kan u de duizenden digitale informatiepagina’s sneller en gerichter doorzoeken. Ontdek dus nu hoe u in Jura Notariaat sneller vindt waar u naar op zoek bent.

Wat verandert er op 1 mei?

1mei2015LegalWorld maakte voor u een kort overzicht van een aantal zaken die veranderen op 1 mei 2015.

Hoe onmenselijk is het vrijewilscepticisme?

Jan VerplaetseJan Verplaetse schreef voor het Nieuw Juridisch Weekblad (NjW) (afl. 321 van 29 april 2015) een repliek op Bart Nelissen die het vrijewilscepticisme een gevaarlijke want onmenselijke filosofie vindt. Jan Verplaetse vindt zijn aanklacht ongegrond. Klik hier voor een samenvatting van deze bijdrage van Jan Verplaetse met als titel "Hoe onmenselijk is het vrijewilscepticisme? Een repliek op Bart Nelissen".

Logo

Volg LegalWorld op Facebook.

TwitterVolg LegalWorld op Twitter via @LegalWorld_nl (Meer info)

Uitgesproken

Ernstige fiscale fraude

WitwassenHet Grondwettelijk Hof sprak zich uit over het begrip ‘ernstige fiscale fraude, al dan niet georganiseerd’ dat in 2013 door de Belgische wetgever werd geïntroduceerd.

Dit arrest verscheen op 29 april 2015 in het Nieuw Juridisch Weekblad (NjW) (afl. 321) samen met een korte bespreking van Jonathan Raeymakers. Klik hier voor het kopje bij dit arrest van het Grondwettelijk Hof van 5 februari 2015. 

Neem ook eens een kijkje op de andere Kluwer-portals

 www.hrworld.be     www.taxworld.be  www.hseworld.be