Studenten - LegalWorld - Jura - Wolters Kluwer

Studenten




Kluwer biedt een toonaangevend aanbod van titels voor het hoger onderwijs. Altijd van het hoogste niveau, geschreven door topauteurs uit zowel de praktijk als de onderwijsinstellingen zelf.

Hieronder vindt u een overzicht van ons actueel aanbod van titels voor universiteitsstudenten Rechten, studenten hoger onderwijs Rechtspraktijk en aanverwante opleidingen.
 
Studenten krijgen 50% korting op vertoon van hun studentenkaart.
 


Studiepakket Rechten 2015-2016

Bestel nu het onmisbare Studiepakket met de VRG-codex, Jura Campus en De Juristenkrant. Deze drie producten zijn de jouwe voor amper € 99. Surf snel naar www.kleinelettertjes.be en bestel!


 
 
 
Overzicht van het Belgisch administratief recht 2014 - Studenteneditie 

Auteurs: A. Mast (†), J. Dujardin, M. Van Damme, J. Vande Lanotte

Het administratief recht evolueert permanent. Dit geldt zowel voor het materieel administratief recht (b.v. stedenbouw, leefmilieu, verzelfstandiging, het ambtenarenstatuut) als ook voor de rechtsbescherming tegenover het bestuur en het rechtsherstel, met o.m. de doorwerking van de beginselen van behoorlijk bestuur en de bevoegdheid en de werking van de administratieve rechtscolleges en de Raad van State.

Meer info of bestellen via: info@wolterskluwer.be of 0800/30 144
  
Deze uitgaven zijn ook verkrijgbaar via de boekhandel.

Het volledige aanbod van Kluwer vindt u op shop.wolterskluwer.be  

 


Uitzondelijk aanbod voor de studenten Master in het Notariaat

Bestel nu het onmisbare Studiepakket notariaat met het Notarieel Wetboek, Jura notariaat en De Juristenkrant. Deze drie producten zijn de jouwe voor amper € 99. Surf snel naar www.kleinelettertjes.be/notariaat en bestel!